Αριάδνη Interconnection: Ξεκινά ο Διαγωνισμός για τη Διασύνδεση Κρήτης – Αττικής

0

H Αριάδνη Interconnection ανακοίνωσε σήμερα  την επίσημη έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας επί των τεχνικών προδιαγραφών του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής για τα βασικά τμήματα του συνολικού έργου (Υποσταθμοί και Σταθμοί Μετατροπής σε Κρήτη και Αττική και καλωδιακά μέρη), μέσω της πλατφόρμας Cosmoone.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα έχουν πρόσβαση στις σημαντικές προδιαγραφές καθώς και στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών, με σκοπό την έγκαιρη αξιολόγηση των προσφορών. Η διαδικασία διαβούλευσης αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιανουαρίου 2019, ώστε να ακολουθήσει η ανάρτηση των τευχών δημοπράτησης και να επιτευχθεί η συμβασιοποίηση του έργου, το ταχύτερο δυνατό.

«Η Αριάδνη Interconnection που στελεχώνεται με ταχείς ρυθμούς, ακολουθεί πιστά το απαιτητικό χρονοδιάγραμμα για το οποίο έχει δεσμευθεί έναντι της ΡΑΕ και ξεκινά το σημαντικότερο έργο στην ιστορία του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ενέργειας, με στόχο την ολοκλήρωσή του εντός του 2022», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται, τέλος, ότι πληροφορίες για τις νέες θέσεις εργασίας αλλά και για τις εξελίξεις γύρω από τη διασύνδεση Κρήτης – Αττικής μπορούν να αντληθούν από τον δικτυακό τόπο της Αριάδνης Interconnection, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.ariadne-interconnection.gr