Γεννηματά: «Η Κυβέρνηση Εγκλημάτισε σε Βάρος της ΔΕΗ»

0

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε Χαλκίδα και Αλιβέρι, όπου και συναντήθηκε με στελέχη και συνομίλησε με πολίτες, πριν την αναχώρησή της για την Κύμη, επόμενο σταθμό της περιοδείας της.

Κατά την επίσκεψή της στο Αλιβέρι, η. κ. Γεννηματά επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΔΕΗ και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε, αποδοκιμάστηκε και φεύγει, αφήνει όμως πίσω στον τόπο μια βαριά κληρονομία. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο έγκλημα που έγινε σε βάρος της ΔΕΗ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε το 50% των πελατών της ΔΕΗ, δηλαδή των κερδών και των εσόδων στους ιδιώτες, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, με αποτέλεσμα την εξαΰλωση της ΔΕΗ.

Από 2,5 δις που άξιζε το 2014, σήμερα οριακά φτάνει στα 300 εκατ. και έχει το θράσος να ζητά τώρα την ψήφο του ελληνικού λαού για να γίνει λέει το ανάχωμα απέναντι στην πολιτική του κ. Μητσοτάκη. Ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη έχει γίνει ο κ. Τσίπρας και έχει ανοίξει τον δρόμο, γιατί τι χειρότερο θα κάνει στην ΔΕΗ ο κ. Μητσοτάκης;

Εμείς στεκόμαστε απέναντι και στις δύο αυτές λογικές γιατί στην πραγματικότητα είναι οι δύο απόψεις της συντήρησης. Είναι η παλιά και η νέα δεξιά. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στον τόπο στις 7 Ιουλίου με την ψήφο των πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής. Είναι η χρήσιμη και η κρίσιμη ψήφος. Γιατί ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό».