Γ. Σταθάκης: «Οι Ωραίοι Αγώνες Δεν Εχουν Πάντα και Ευτυχή Κατάληξη»

0

Με τη φράση «οι ωραίοι αγώνες δεν έχουν πάντα και ευτυχή κατάληξη» επέλεξε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών ο απερχόμενος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σταθάκη αναφέρει:

«Με τις πρόσφατες εκλογές ο ελληνικός λαός επέλεξε νέα κυβέρνηση με καθαρή λαϊκή εντολή. Ταυτόχρονα, ο λαός επέλεξε να δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ το ρόλο μιας ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παραδίδουμε την διακυβέρνηση της χώρας όντας υπερήφανοι για το έργο μας. Με γεμάτα τα ταμεία του κράτους, βελτιωμένη, σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, με εδραιωμένη τη θέση τη χώρας μας εντός του σκληρού πυρήνα της ΕΕ και την γεωπολιτική της θέση αναβαθμισμένη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ψηφοφόρους, που ανάδειξαν για άλλη μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα στο νομό Χανίων και όσες και όσους, μέσα από την επιλογή τους αυτή, με στήριξαν και εμένα προσωπικά με τον σταυρό προτίμησης τους σε αυτές τις εκλογές. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες των Χανιών, που μου έκαναν την τιμή να τους εκπροσωπώ στο ελληνικό κοινοβούλιο τα τελευταία 7 χρόνια!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους προσωπικά. Συνεχίζουμε!»