Η Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλάζει την κτηματαγορά

0

Τη θετική επίδραση των έργων ανάπλασης στο μεγαλύτερο φιλέτο της Ευρώπης, την επονομαζόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα, με θαλάσσιο μέτωπο 70 χιλ. από το Μικρολίμανο έως το Σούνιο, αναμένει και αποτυπώνει σε έκθεσή της υπό τον τίτλο «Αθηναϊκή Ριβιέρα: Το βλέμμα στο μέλλον», η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών real estate, Algean Property.

Η έκθεση, την οποία παρουσίασε η «Ναυτεμπορική», καταγράφει την πρόοδο στα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου. Όπως υπογραμμίζει πρόκειται για το πιο φιλόδοξο έργο που πραγματοποιείται σε όλο το αθηναϊκό παράκτιο μέτωπο και το οποίο μετά την ολοκλήρωσή του θα αποτελέσει ορόσημο για ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Το Πολιτιστικό Κέντρο «Σταύρος Νιάρχος», στον κόλπο του Φαλήρου, , έχει γίνει σημείο αναφοράς για πολιτιστικές εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, έχοντας αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής στην κοντινή περιοχή. Τα μεγάλα τουριστικά έργα, το Astir Palace και τα Αστέρια Γλυφάδας, τοποθετούν την περιοχή στον παγκόσμιο χάρτη ως προορισμό πολυτελείας, σε συνδυασμό με την ταχεία ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα, η οποία έχει προσελκύσει παγκοσμίου φήμης τουριστικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ecopress.gr