Συνέδριο για την Πορεία της Ηλεκτροκίνησης

0

Με σκοπό να δώσει μια ξεκάθαρη και έγκυρη ενημέρωση για το σήμερα και το αύριο της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, τις υποδομές, τις χρηματοδοτήσεις και τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, πραγματοποιείται την Πέμπτη και την Παρασκευή, 14-15 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi στην Λεωφ. Κηφισίας, το εκθεσιασκό συνέδριο Ηλεκτροκίνηση expo.

To συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Δήμου Αθηναίων, του ΕΒΕΑ, του ΕΒΕΠ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ), απευθύνεται σε ιδιώτες, δήμους, στελέχη συγκοινωνιακών Φορέων, συνεταιρισμούς ταξί, επιχειρηματίες του τουρισμού, ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, εταιρείες διανμομών (City Logistics) και σε κάθε πολίτη που σκέφτεται τη μετάβαση σε οχήματα μηδενικών ρύπων και οικονομικής λειτουργίας.

Οι ομιλητές είναι υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, συστημάτων μετάδοσης της ηλεκτρικής κίνησης, υποδομών και προϊόντων φόρτισης, αποθήκευσης ενέργειας, μηχανικοί, μέλη Ινστιτούτων και συλλογικών Οργάνων κ.ά, οι οποίοι θα απτνήσουν στα βασικά ερωτήματα κόστους κτήσης, λειτουργίας, επισκευής-συντήρησης και εγγυήσεων για τα ηλεκτρικά λεωφορεία και επιβατικά οχήματα, κάνοιντας και μια σύγκριση με τα συμβατικλά πετρελαιοκίνητα οχήματα ίδιας κατηγορίας.

Ακόμα, κυβερνητικά και μη στελέχη θα εισηγηθούν θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης του e-mobility στην Ελλάδα και θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τα ισχύοντα όσο και για τα αναμενόμενα προγράμματα επιδότησης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.