Σύγχρονα Απορριμματοφόρα, Καφέ Κάδοι και Κυτία Ανακύκλωσης στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνα και Αχαρνών, από την Περιφέρεια Αττικής

0

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνα και Αχαρνών, σύγχρονα απορριμματοφόρα, καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης, στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας για την ενίσχυση και διάδοση της ανακύκλωσης στην Αττική. «Παρέχουμε στους Δήμους σύγχρονα εργαλεία προκειμένου να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της ανακύκλωσης ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά. Στην προσπάθεια να κάνουμε την Αττική πιο «πράσινη», είμαστε σύμμαχοι», επισήμανε ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στους Δημάρχους.

Ειδικότερα αρχικά μετέβη στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, όπου παρέδωσε στο Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη 1 απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας, 100 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης οι οποίοι θα τοποθετηθούν, κατά προτεραιότητα, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε Λαϊκές Αγορές.

Ακολούθως ο κ. Πατούλης μετέβη στον Μαραθώνα όπου παρέδωσε στον Δήμαρχο Σ. Τσίρκα 1 απορριμματοφόρο και 100 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων.

Τελευταίος σταθμός του Περιφερειάρχη Αττικής ήταν ο Δήμος Αχαρνών όπου παρέδωσε στον Δήμαρχο Σ. Βρεττό κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης, μετά το απορριμματοφόρο που είχε δοθεί στο Δήμο από την Περιφέρεια, πριν από λίγο χρονικό διάστημα.