Άδωνις κατά Πολάκη: «Είναι ένα γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια»

0

Νέα επίθεση εξαπολύει ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Παύλου Πολάκη σε σημερινή του συνέντευξη, όπου και χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό “γαϊδούρι”.

«Εγώ θα τον στείλω φυλακή, θα τον στείλω στο ειδικό δικαστήριο. Στην εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ κατάθεσα ότι με εντολή του ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δώσει 8 εκατ σε εταιρεία φύλαξης χωρίς διαγωνισμό» τόνισε στην συνέντευξη αυτή ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει τα γέλια του κ. Πολάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς τον ως γαϊδούρι: «Ο Πολάκης είναι ένα γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια που τα συμπαθώ».

Αναφερόμενος στο θέμα με το πόρισμα για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας, το οποίο έθιξε και στην ομιλία του στη Βουλή την Τετάρτη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε «άφωνος με την κυρία Παπασπύρου (σ.σ. είναι η Γενική Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης). Δεν μπορεί να λέει ότι δεν έχει αρμοδιότητα για το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ)».

«Μέσα στα πορίσματα αναφέρονται ενέργειες της κυρίας Παπασπύρου για να καθυστερήσει το πόρισμα για την υπόθεση της Μελίνας» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας ότι «βγαίνει ένα πόρισμα το 2017 εξαιρετικά επιβαρυντικό για τη Νεκταρία Πολάκη και αυτό μπαίνει στο συρτάρι για να βγει ένα δεύτερο πιο στρογγυλεμένο που μένει και αυτό στο συρτάρι. Η παρέμβαση είναι οφθαλμοφανής».