Απεβίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Boulos Hankach

0

H Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε ανακοίνωσε το θάνατο του Προέδρου του ΔΣ και διευθύνοντος συμβούλου της, Boulos Hankach, ο οποίος απεβίωσε στην πατρίδα του, το Λίβανο, την 11η Φεβρουαρίου 2018 παρουσία της οικογένειας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Hankach είχε ενταχθεί στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου Privinvest πριν από τουλάχιστον τριάντα χρόνια και εξελίχθηκε σε ένα από τα ανώτατα διευθυντικά στελέχη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τριάντα και πλέον ετών, ο Boulos Hankach συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη της Privinvest ως έναν από τους μεγαλύτερους ναυπηγικούς ομίλους παγκοσμίως με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, ο Boulos Hankach κατά τη μακρά και επιτυχημένη σταδιοδρομία του στην κεντρική διοίκηση της Privinvest διαδραμάτισε κύριο ρόλο στην ανάπτυξη του Ομίλου και τις μεγάλες εξαγωγικές επιτυχίες του στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Κατείχε τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Constructions Mecaniques de Normandie (CMN) και του Γενικού Διευθυντή των Abu Dhabi Mar και Privinvest Shipbuilding.

Το 2010 ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΑΕ εκφράζει την οδύνη για την απώλεια του Προέδρου της εταιρείας και τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.