Ο TAP προσλαμβάνει την Ulrike Andres, πρώην Διευθύνουσα Σύμβουλο της Transalpine Pipeline, ως Διευθύντρια Εμπορικών & Εξωτερικών Υποθέσεων

0

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη της Ulrike Andres στη θέση της νέας Διευθύντριας Εμπορικών & Εξωτερικών Υποθέσεων. Η Ulrike έχει υπηρετήσει σε σειρά υψηλά ιστάμενων διοικητικών θέσεων στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ έρχεται στον TAP προερχόμενη από την Transalpine Pipeline Group –τη μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς αργού πετρελαίου στην Ευρώπη, της οποίας ο αγωγός συνδέει την Τεργέστη με 8 κεντρικά ευρωπαϊκά διυλιστήρια– όπου διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος για περισσότερα από 5 χρόνια.

Πριν από αυτό, η Ulrike κατείχε πολλαπλές υψηλόβαθμες θέσεις εργαζόμενη –μεταξύ άλλων– για τις Shell και SHV Holdings. Επίσης, εργάστηκε ως Γενική Διευθύντρια στην Primagaz Austria, ως Εμπορική Διευθύντρια στην Supergasbras της Βραζιλίας, και ως Γενική Διευθύντρια της Shell Gas στην Τσεχία. Επιπλέον, η Ulrike διετέλεσε Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (European LPG Association) από το 2009 έως το 2011.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του TAP, Ian Bradshaw, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ευτυχής που υποδέχομαι την Ulrike στην ομάδα του TAP. Η Ulrike φέρει μαζί της εις βάθος γνώσεις για την ευρωπαϊκή βιομηχανία ενέργειας, καθώς και πολύτιμη επιχειρηματική εμπειρία σε ό,τι αφορά τη διαχείριση αγωγών μεταφοράς ενέργειας. Αποστολή της θα είναι να ηγηθεί των υπηρεσιών του τμήματος Εμπορικών & Εξωτερικών Υποθέσεων, όσο προχωράμε διαμέσου της διαδικασίας κατασκευής προς την έναρξη λειτουργίας του έργου».

Πηγή: www.tap-ag.gr